Caut firma pentru montare interfon

Interfoane le audio digitale sunt cu un pas inainte fata de Interfoane clasice cu butoane. Ele se remarca in primul rand prin tastatura digitala de tip touch cu care vin echipate. In continuare este pastrata si functia de cititor de proximitate al cardului de acces ce se poate realiza prin citirea de la distanta de aproximativ 9 cm. O functie nou aparuta la acest tip de interfon casa, ce se evidentiaza ca o facilitate deosebita, este cardul de acces ce comunica prin radiofrecventa si este sesizat de interfon de la distanta, deschizand automat usa, lucru ce ne ajuta in cazul in care avem mainile ocupate cu bagaje. Datorita modului in care sunt proiectate si realizate, punerea in functiune si depanarea sistemului se face foarte rapid. Datorita simplitatii si inteligentei montajului, centrala are posibilitatea sa indice un cod de eroare ce arata in mod specific anumite probleme de sistem.

Etape de montare interfon scara bloc

Un astfel de sistem se compune dintr-o serie de echipamente precum: camere video, unul sau mai multe monitoare ce permit vizualizarea imaginilor, un videorecorderpentru inregistrarea imaginilor preluate de camere, un dispozitiv de prelucrare a imaginii, surse de alimentare pentru camere. Capteaza imaginea prin transformarea luminii ce cade pe senzorul de imagine – CCD in semnal electric; camerele monocrome au avantajul unor sensibilitati si rezolutii mai bune decit cele color la un pret mai mic iar camerele color aduc un plus semnificativ de informatie in studierea imaginilor preluate. Un interfon sau video-interfon ofera un plus de siguranta copiilor sau persoanelor in varsta aflate singure acasa, prin facilitatea de a vedea pe ecran si de a vorbi cu persoana care se afla la usa. Poarta sau usa de acces in firma sau in locuinta dumneavoastra va sta inchisa si se va deschide doar cand dumneavoastra doriti sa permiteti accesul. Probabilitatea sa existe o tentativa de intrare prin efractie intr-un imobil in care este instalat un sistem de alarma este foarte mica. Cu certitudine ca dumneavoastra si familia dumneavoastra veti beneficia de mai multa siguranta, in urma instalarii unui sistem de alarma.

Potrivit specialistilor aceste sisteme de automatizari sunt destinate portilor culisante cu o greutate maxima de 400 kg, in timp ce pentru portile cu o greutate ce depaseste aceasta valoare se vor folosi asa-numitele cremaliere aditionale. Aceste cremaliere ajuta motorul sistemului de actionare sa impinge traga masivele porti culisante.Un alt criteriu de care va trebui sa tineti cont atunci cand alegeti sistemul de automatizare al portii culisante este modul de functionare a acesteia in cazul intreruperii energiei electrice. Firmele care ofera sisteme de automatizare porti culisante pun la dispozitia clientilor posibilitatea de a alege si o modalitate manuala de deschidere/inchidere a portii culisante prin intermediul cheii. Mai exista si posibilitatea ca in cazul in care alimentarea cu energie electrica este intrerupta, portile culisante sa functioneze pe baza de baterii.

interfon scara bloc,  videointerfon  , kit supraveghere video

Firma pentru montare sistem supraveghere video

Asiguram service si reparatia instalatiilor de interfon scara bloc pentru asociatiile de proprietari,interventii promte asigurate de personalul tehnic,cartele si taguri interfon,revizii periodice astfel incat instalatiile de interfon sa functioneze perfect,imbunatatirea sistemelor de interfon cu cititor de proximitate,yala electromagnetica sau amortizoare hidraulice. Aceste interfoane audio bloc reprezinta tot o solutie pentru a limita si restrictiona accesul persoanelor in diferite spatii si obiective. Unitatea exterioara de interfone, videointerfone care se monteaza la intrarea in obiective si de unde se poate suna din exterior de catre vizitatori pentru a cere accesul, monitorul sau telefonul interior de unde gazda poate raspunde apelului si poate sa dea comanda de deschidere a usii sau portii electromagnetice de deschidere, sursa de alimentare de Interfoane , Videointerfoane .

Cat de convenabil este sa avem un videointerfon

Sistemele de inchidere cu yala electromagnetica, presupun de regula, un control de la distanta a punctelor de acces intr-un imobil. In marea lor majoritate, nu sunt sisteme de inalta siguranta. Desi robuste sistemele aplicate folosesc butuci clasici, sau dispozitivele de comanda externe ( interfon , cititoare de cartele, tastaturi de acces), care pot fi pacalite destul de usor, astfel incat pentru persoane neautorizate, accesul intr-un spatiu protejat sa nu devina o sarcina imposibila.Practic yala electromagnetica are rolul de a delimita fizic spatiile protejate al unui grup sau individ, avertizand public accesul in conditii restrictive. Alaturi de un sistem de Control Acces monitorizat si foarte bine gestionat, astfel incat sa ofere toate informatiile necesare intentiilor de patrundere prin efractie in spatiul unei comunitati, de exemplu al asociatiilor de locatari care mai nou au si statut juridic, poate ajuta politia locala in a indentifica si sanctiona persoanele rau intentionate, astfel diminuand substantial intentiile de patrundere neautorizata.

Caut un kit supraveghere video pentru protejarea locuintei

Camere de supraveghere pentru exterior cu carcasa din metal, foarte bine capsulata pentru a rezista in orice conditii meteo (vant, ploaie, inghet, etc.) Aceste tipuri de camere vin cu parasolar pentru o protectie suplimentara si pot avea lentila fixa, varifocala sau zoom (controlabil printr-un port special RS458) Ambele categorii de camere interior si exterior mentionate mai sus, sunt dotate cu leduri IR pentru vederea pe timp de noapte chiar si in conditii de luminozitate zero. O alta componenta ce face parte dintr-un sistem de camere de supraveghere este DVR-ul (digital video recorder). Practic acest echipament este inima intregului sistem de securitate si poate avea 4,8,16 canale (optional canale audio). Un sistem complet de securitate este alcatuit din camere de supraveghere video (interior, exterior), unitate de stocare (digital video recoder), cablul de transmisie semnal video (coaxial), alimentatori pentru camere si conectori BNC care se infileteaza la ambele capete ale cablului de semnal.

Interfoane le audio digitale se mai numesc asa si pentru ca au magistrala digitala pe doua fire fara distribuitoare, ceea ce ofera sistemului simplitate Interfoane audio, montaj, depanare si de asemenea ofera echipelor sosite pentru service avantajul unui timp scurt de repunere in functiune a sistemului. Posturile interioare pot fi inteligente, adica capabile sa memoreze numarul de apartament. De asemenea poate sa aiba si functia de sonerie de apartament, acest lucru se poate realiza cu un cablu cu doua fire si un intrerupator de sonerie. In acest fel postul de interfon se va transforma si intr-o sonerie de apartament, sunetul emis de acesta fiind altul decat cel de interfon . In cazul pierderii unei cartele, se va sterge doar locatia unui singur apartament, iar prin reprogramarea cartelelor ramase, cele ce au fost pierdute nu vor mai avea acces in imobil. Interfoanul audio digital este echipat cu senzor de lumina ce determina iluminarea tastaturii pe timp de noapte.

Cu toate ca pare simplu de ales un motor optim, este indicat ca alegerea finala sa o faceti la sfatul unui specialist. Prin notiunea de automatizare porti porti culisante se face referire la sistemul electric de actionare a portii de la stanga la dreapta sau invers, utilizatorul depunand minimum de efort pentru a deschide inchide poarta. Fiind un dispozitiv actionat electric, poarta culisanta este echipata cu un motor conectat direct la sistemul de alimentare cu energie electrica. Acest motor este prevazut cu o unitate de comanda direct incorporata care reprezinta de fapt creierul sistemului de automatizare al portii culisante. Mai mult, aceste porti culisante pot fi echipate cu senzori de detectare a miscarii sau a posibilelor obstacole care vor contribui la oprirea inchiderii portilor culisante pana cand obstacolul este indepartat din calea lor. De obicei, acesti sensori sunt des intalniti la portile batante, dar se pot instala si pentru portile care culiseaza pe un perete, si ajuta la evitarea posibilelor accidente.

Tag: interfon scara bloc videointerfon kit supraveghere video

Leave a comment